Qui som?

Berta Tiana (Sabadell, 1978). El 2000 es gradua a l’Escola de Fotografia de la Fundació Politècnica de Catalunya. Des del 2002 treballa com a fotògraf freelance exercint en el camp del reportatge, del retrat, de l’arquitectura i l’interiorisme, en la reproducció de peces d’art i d’altres disciplines. Gran amant de la fotografia, busca sempre captar l’essència estètica del que retrata. Oferir imatges senzilles o complexes però sempre amb una visió creativa per reforçar la bellesa del que té davant la càmera. El 2008 inaugura estudi propi on realitza imatges de moda, foto-producte, gastronomia i retrats.

Roc Casagran (Sabadell, 1980) és professor i escriptor. Ha publicat els llibres de poemes Els carrers de les fàbriques (Premi Martí Dot, Viena, 2002), Trènicament trennificats (Emboscall, 2005), Després de Sarajevo (Premi Miquel Àngel Riera, Sa Nostra, 2005) i L’ombra queixalada (Premi de Poesia Parc Taulí 2010, Pagès Editors). Conjuntament amb Oleguer Presas va escriure Camí d’Ítaca (Mina, 2006), i també és l’autor de les novel·les Austràlia (Premi Pin i Soler 2007, Columna), Un ós panda al pas zebra (Columna, 2011) i Ara que estem junts (Columna, 2012). Ha col·laborat esporàdicament amb diversos mitjans de comunicació (Ordint la trama, El Punt, Ara, La Directa, Catalunya Ràdio, Ràdio Castellar, Ràdio Sabadell…). Actualment escriu contes relacionats amb l’actualitat al portal Catorze.cat i articles d’opinió al Racó Català. Fa recitals de poesia arreu del país, de vegades sol, de vegades acompanyat d’altres poetes, i alguns cops al costat del cantautor Cesk Freixas.

Toni il·lustració (Barcelona, 1976). Creatiu gràfic i ninotaire. Treballa com a dissenyador gràfic des de 1997, col·laborant estretament amb entitats de cultura popular i tradicional o organitzacions independentistes a Badalona i Sabadell . Ha realitzat dibuixos per a diverses publicacions, com la revista Gegants o participant amb una vinyeta d’actualitat a Vilaweb Sabadell. Ha il·lustrat entre d’altres, els llibres I si parlem amb el veí del segon? o El conte de l’Espurneta.

 

Deixa un comentari